Huisartsencoöperatie West-Brabant

Vacature: leefstijlcoach GLI- SLimmer of CooL

𝐕𝐚𝐜𝐚𝐭𝐮𝐫𝐞: 𝐆𝐞𝐜𝐨𝐦𝐛𝐢𝐧𝐞𝐞𝐫𝐝𝐞 𝐋𝐞𝐞𝐟𝐬𝐭𝐢𝐣𝐥𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐯𝐞𝐧𝐭𝐢𝐞 (𝐆𝐋𝐈)-𝐜𝐨𝐚𝐜𝐡 -𝐒𝐥𝐢𝐦𝐦𝐞𝐫 𝐨𝐟 𝐂𝐨𝐨𝐋- 𝐠𝐞𝐳𝐨𝐜𝐡𝐭 𝐢𝐧 𝐖𝐞𝐬𝐭-𝐁𝐫𝐚𝐛𝐚𝐧𝐭/𝐓𝐡𝐨𝐥𝐞𝐧

Als GLI-coach help je burgers hun leefstijl te veranderen om gezonder en vitaler te leven. Je motiveert en inspireert hen, zowel individueel als in groepsverband, tot een gezonde leefstijl en duurzame gedragsverandering. Een belangrijk onderdeel van je werk is het voeren van één-op-één coaching gesprekken waarbij je deelnemers helpt hun doelen te formuleren en te bereiken.

Huisartsencoöperatie West-Brabant (HCWB) is een regio-organisatie voor- en door huisartsenleden, praktijkmedewerkers, patiënten en samenwerkingspartners. Wij zijn op zoek naar een Leefstijlcoach om ons team met GLI-coaches te versterken. Dit vanwege de toenemende vraag naar de Gecombineerde Leefstijlinterventie (GLI). Bij HCWB zijn 14 GLI-coaches aangesloten die de GLI CooL of Slimmer uitvoeren. Je wordt onderdeel van een enthousiast team van GLI coaches dat zich inzet voor hoogwaardige leefstijlzorg in de regio.

Ken of ben je iemand die interesse heeft in deze vacature?

Lees de hele vacature via de link hieronder en solliciteer:
030724_Oproep_GLI_coach.pdf (mcusercontent.com)

Informatie over gezondheid en ziekte

Op de website Thuisarts.nl krijgt u betrouwbare informatie over ziekte en gezondheid.  Deze informatie is samengesteld door het Nederlands Huisartsen Genootschap.