Huisartsencoöperatie West-Brabant

Regionale bijeenkomst ‘Anders werken’ steunkousen

Een mooi voorbeeld van regionale samenwerking

In nauwe samenwerking met vertegenwoordigers uit de hele keten heeft het Zorgnetwerk Midden-Brabant een nieuwe werkwijze voor het aan- en uittrekken van steunkousen samengesteld. Deze werkwijze zorgt ervoor dat de cliënt zelfstandig de steunkousen kan aan- en uittrekken. Hierdoor is er minder inzet nodig van een zorgprofessional.
Om alle betrokkenen hierover goed te informeren organiseert het Zorgnetwerk Midden-Brabant in november enkele fysieke en online bijeenkomsten. Met ieders betrokkenheid hopen ze per 1 december met de nieuwe werkwijze te starten in de regio Midden- en West-Brabant.
De bijeenkomsten worden georganiseerd voor de vvt-organisaties, huisartsen, ergotherapeuten, ziekenhuizen, leveranciers en compressietherapeuten.

Bent u werkzaam bij een van deze organisaties? Dan kunt u zich aanmelden voor een van de bijeenkomsten op 13, 14, 16, 17 of 21 november.

Informatie over gezondheid en ziekte

Op de website Thuisarts.nl krijgt u betrouwbare informatie over ziekte en gezondheid.  Deze informatie is samengesteld door het Nederlands Huisartsen Genootschap.