Huisartsencoöperatie West-Brabant

Nieuw toegangssysteem autoluwe binnenstad van Roosendaal 

Er is een nieuw toegangssysteem in gebruik genomen in de binnenstad van Roosendaal. Dit systeem werkt niet meer met een pas maar op basis van kenteken. Alleen als uw kenteken geregistreerd is kunt u het gebied in- en uitrijden. Om deze reden dient u zich tijdig opnieuw te registreren. Hiervoor gaat u naar de website van de gemeente Roosendaal. Daar logt u in met E-herkenning en kunt bij aanvraagbare producten kiezen voor “ontheffing autoluw Waardetransport/ huisarts/ verloskundige”. Vervolgens voegt u een kopie van uw BIG-register toe. Als de aanvraag akkoord is bevonden door Parkeerbeheer Roosendaal, kunt u de legeskosten van €48,60 betalen. Daarna wordt uw kenteken gekoppeld. Verder kunt u uw borg van de ‘huidige pas’ terugontvangen als u het nummer van de pas en uw IBAN nummer + tenaamstelling per mail stuurt aan administratie@parkeerbeheer.nl.
Alle ontheffinghouders worden op korte termijn geïnformeerd door ParkeerBeheer over het moment waarop het systeem in werking gaat.
Het is belangrijk dat u op tijd een nieuwe ontheffing aanvraagt.

Informatie over gezondheid en ziekte

Op de website Thuisarts.nl krijgt u betrouwbare informatie over ziekte en gezondheid.  Deze informatie is samengesteld door het Nederlands Huisartsen Genootschap.