Huisartsencoöperatie West-Brabant

Stoppen met roken

Stoppen met roken is een leefstijlprogramma van Huisartsencoöperatie West-Brabant in samenwerking met TWB, Thuiszorg met Aandacht en Bravis ziekenhuis. In de patiëntenfolder vindt u hierover meer informatie.

Meld u hier aan

Bekijk ook deze korte video.

Wat zijn de gevolgen van het stoppen met roken?
Als u stopt met roken heeft u daar veel positieve effecten van. U merkt op korte termijn dat u snel meer lucht krijgt en zich fitter voelt. De kans op allerlei ziektes en aandoeningen neemt af. U hebt bijvoorbeeld minder kans op het krijgen van een hartinfarct, beroerte, longkanker, mond- en slokdarmkanker.

Aanmelden
U heeft geen doorverwijzing nodig om deel te kunnen nemen aan het Stoppen-met-rokenprogramma van Huisartsencoöperatie West-Brabant. Het kan wel zo zijn dat u door de huisarts, behandelaar in het ziekenhuis, het revalidatiecentrum of bijvoorbeeld de fysiotherapeut of logopedist wordt geadviseerd om aan te melden. U kunt zich zelf aanmelden via ons aanmeldformulier.

Ervaringen van stoppers die u voorgingen

 

 

 

 

Dit is het juiste moment om te stoppen

Stoppen met roken hoeft u niet alleen te doen. Wij kunnen u daarbij helpen. U kunt begeleiding krijgen vanuit het stoppen-met-roken programma van Huisartsencoöperatie West-Brabant, deze begeleiding is voor iedere roker in ons werkgebied mogelijk.

Meld u hier aan